Referenties

Doen wat nodig is voor onze klanten
Meteen vanaf de start in 2006 hebben we mogen bijdragen aan implementaties en projecten bij de overheid, de zorg en de zakelijke dienstverlening. ThemaTeam heeft onder meer gewerkt voor Rabobank, ABN-AMRO, KPN, Politie Nederland, Ministerie VROM, Stichting De Opbouw, Ministerie van Veiligheid en Justitie, UWV, AkzoNobel, IKNO, KNB, DJI en de Raad voor de Rechtspraak. Wilt u weten hoe deze organisaties nieuwe technologie en moderne communicatiemiddelen inzetten? Iedere organisatie is uniek. Wij geven graag een aantal praktijkvoorbeelden.

    

In de veiligheidsketen heeft ThemaTeam uitgebreide ervaring en expertise met betrekking tot videoconferencing en ICT-innovaties. Zij adviseerde de overheid onder andere bij het implementeren van ‘telehoren’; het horen van verdachten in rechtszaken via videoconferencing. Als kennispartner heeft Nederland deze kennis en ervaring mogen delen met andere Europese landen in het E-Justice-project.

Een traject wat het team ook veel voldoening gaf, was de begeleiding van een twintigtal ziekenhuizen bij het invoeren van ‘teleconsultatie’; het via videoconferencing bespreken van patiëntendossiers tussen specialisten van verschillende ziekenhuizen. Oncologie besprekingen zijn verkort door ‘effectief vergaderen via video’ en kunnen frequenter plaatsvinden. Hierdoor kunnen patiënten eerder op de hoogte worden gebracht van diagnose en behandelplan. Een prachtig resultaat door de inzet van een moderne manier van communiceren.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Neem dan contact op met Marion Stempels +31 (0) 6 53779729 of Thea van den Bosch +31 (0) 6 27076447. Of mail ons op info@themateam.nl. Graag kijken we samen naar de juiste aanpak voor uw project!

YoutubeLinkedIn