ThemaTeam

         

Professionals, enthousiast en goed in hun vak.
Met vakkundige en doortastende specialisten staat ThemaTeam voor u klaar om – daar waar nodig – te adviseren en te begeleiden bij verandertrajecten binnen uw organisatie. Onze creatieve vernieuwers richten zich op actuele thema’s als online samenwerken en videocommunicatie. U kunt op interim basis de nodige professionals en extra expertise inzetten. Met een bewezen aanpak en de usage & adoption toolkit dragen wij graag bij aan uw organisatie, programma, project of product door het realiseren van vernieuwing, draagvlak, gebruikersacceptatie en optimaal gebruik.

Blijvend resultaat.
Waarom ThemaTeam? ThemaTeam is onafhankelijk, heeft kennis van zaken, een brok aan ervaring en weet te enthousiasmeren en te motiveren. Ons motto is ‘Doen wat nodig is’. Op professionele, praktische en creatieve wijze dragen we bij aan de gestelde doelstellingen en een blijvend resultaat. De verbinding tussen mensen en middelen staat daarbij centraal en dát is wat ons motiveert.

ThemaTeam zorgt met advies, training en communicatie voor een optimale inzet en succesvol gebruik van moderne technologieën. In vakjargon noemen we dit ook wel ’usage & adoption’. Meer weten? Neem dan contact op met Marion Stempels +31 (0) 6 53779729 of Thea van den Bosch +31 (0) 6 27076447. Of mail ons op info@themateam.nl. Onze professionals gaan graag voor u aan de slag!

Contact & Route
ThemaTeam
Zeevaarderspad 7 | 3814 WX Amersfoort
Fokkerstraat 12 | 3833 LD Leusden
KvK-nummer: 32119412
Btw-nummer: NL81 7235693B01

De koffie staat klaar. Laat u vooraf even weten dat u langskomt?

YoutubeLinkedIn