Training & Communicatie

Verbinding tussen organisatie, processen, mensen en middelen.
ThemaTeam hanteert een praktische aanpak gebaseerd op bestaande methodieken en de invoeringsdriehoek. Deze Driehoek mensen 02 laatste toont de verbinding tussen organisatie, processen, mensen en middelen. De mens staat centraal en ‘een change of mindset’ is een vereiste. ThemaTeam zet dat in gang. Of het nu in de rol is van adviseur, projectleider of implementatiemanager, de professionals van ThemaTeam gaan graag aan de slag! ThemaTeam doet wat nodig is, van product tot totaaltraject.

Een veranderingsproject heeft een gefaseerde aanpak nodig.
De praktische en pragmatische aanpak van ThemaTeam is gebaseerd op bestaande methodieken, waarbij we gebruik maken van succesfactoren uit de praktijk. Een verandering kost tijd. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat we in elke fase successen kunnen vieren.

Toolkit
ThemaTeam ontwikkeld communicatie- en trainingsmaterialen rondom de ingebruikname van een nieuwe tool, nieuw proces of nieuwe manier van werken. De materialen vormen samen een ‘toolkit’. Klanten kunnen de materialen uit de toolkit inzetten tijdens één of meerdere stappen van de roadmap. Ook gebruik maken van onze usage & adoption toolkit? Laat het ons weten via info@themateam.nl.

ThemaTeam, krachtig in beeld.
Trots zijn we ook op het krachtig in beeld brengen van het ‘waarom’, het ‘hoe’ en de beoogde resultaten van ICT-innovaties en videoconferencing toepassingen. In onze studio maken we video’s en visuals. Door onze kennis en ervaring binnen (overheids)programma’s en projecten kunnen we de essentiële vertaalslag maken van projectdocumenten naar een boodschap die de doelgroep aanspreekt. We stellen scherp waar het echt om gaat. Die boodschap visualiseren, volgens ons concept, zorgt voor een eindresultaat dat snel kan worden aangevuld of gewijzigd. Welke eenvoudig af te stemmen is op verschillende doelgroepen en presentatiemomenten.

ThemaTeam zorgt met advies, training en communicatie voor een optimale inzet en succesvol gebruik van moderne technologieën. In vakjargon noemen we dit ook wel ’usage & adoption’. Meer weten? Neem dan contact op met Marion Stempels +31 (0) 6 53779729 of Thea van den Bosch +31 (0) 6 27076447. Of mail ons op info@themateam.nl. Graag delen wij onze best practices met u!

YoutubeLinkedIn