top of page

Ruim aanbod gepersonaliseerd voor jouw organisatie

Iedereen heeft een eigen voorkeur op het gebied van informatie en communicatie. Vanuit onze vele ervaring hebben wij een aanbod gecreëerd met vele verschillende vormen van leren waardoor er voor iedereen een passende aanpak is.

 

Centraal in ons aanbod staan altijd de mogelijkheden en voordelen. Hoe meer belanghebbenden enthousiast gemaakt kunnen worden, hoe groter de kans op adoptie en succesvol gebruik.

Training & Adoptie

Met moderne communicatiemiddelen wordt het ons steeds makkelijker gemaakt om te kunnen werken en communiceren. Overal en op ieder tijdstip. Op kantoor, thuis én onderweg. Wat als je besluit om te digitaliseren en deze middelen in te voeren in jouw organisatie? Hoe integreer je deze en hoe creëer je draagvlak? Het zijn actuele vraagstukken in een wereld vol innovaties. Innovaties die ons helpen om (nog) slimmer samen te werken en die ons persoonlijke voordelen opleveren.

verschillende werkplekken
Communicatiesnacks.png

Communicatie

Iedereen heeft een eigen voorkeur op het gebied van informatie en communicatie. Met de juiste mix aan ingrediënten en diverse communicatiesnacks informeren en enthousiasmeren wij de verschillende doelgroepen tijdens het adoptieproces. Centraal staan de mogelijkheden en voordelen. Hoe meer belanghebbenden enthousiast gemaakt kunnen worden, hoe groter de kans op adoptie en succesvol gebruik.

Advies

De praktische en pragmatische aanpak van ThemaTeam is gebaseerd op bestaande methodieken, waarbij we gebruik maken van succesfactoren uit de praktijk. Een verandering kost tijd. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat we in elke fase successen kunnen vieren.

Advies visualisatie
bottom of page