top of page

Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen organisaties. Medewerkers vitaal houden draagt bij aan de gezondheid van medewerkers. Maar het is meer dan alleen gezondheid, vitaliteit gaat ook over jezelf fit en sterk voelen en mentale veerkracht hebben.

Als organisatie kun je bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers door het aanbieden van scholing, zorgen voor voldoende afwisselend werk, het bevorderen van creativiteit & verantwoordelijkheid, carrièrekansen bieden en door te zorgen voor een positieve werksfeer waarin collega’s elkaar waarderen & motiveren.

Microsoft Viva biedt verschillende tools om de vitaliteit te waarborgen:
  • Het aanbieden van scholing wordt makkelijk opgepakt door het inzetten van Microsoft Viva Learning, dat vanuit slimme technieken een persoonlijk trainingsprogramma aanbiedt.

  • Het in de gaten houden van het werkschema en zorgen dat mensen geen ongezonde werksituatie creëren wordt door Microsoft Viva Insights opgepakt. Deze tool houdt de werkdag bij en geeft slimme tips.

  • Een positieve werksfeer creëren wordt opgepakt door twee verschillende tools, Microsoft Viva Connections en Microsoft Viva Topics. Connections zorgt voor verbinding en waardering onder werknemers terwijl Topics werknemers kan motiveren door kennis over een bepaald onderwerp gemakkelijk met elkaar te delen.

Microsoft Viva maakt het vitaal houden van medewerkers makkelijker en dat heeft vele voordelen voor de organisatie. Zo blijven werknemers langer bij de organisatie werken, is het ziekteverzuim minder en werken ze met positieve energie aan een opdracht.

Wil je weten hoe Microsoft Viva ingezet kan worden binnen jouw organisatie?

Kommentare


bottom of page