top of page

Communicatie

De boodschap krachtig in beeld

We zijn trots op het krachtig in beeld brengen van het ‘waarom’, het ‘hoe’ en de beoogde resultaten en toepassingen van ICT-innovaties. Door onze kennis en ervaring binnen (overheids)programma’s en projecten kunnen we de essentiële vertaalslag maken van projectdocumenten naar een boodschap die de doelgroep aanspreekt. We stellen scherp waar het echt om gaat. Die boodschap visualiseren, volgens ons concept, zorgt voor een eindresultaat dat snel kan worden aangevuld of gewijzigd. Welke eenvoudig af te stemmen is op verschillende doelgroepen en presentatiemomenten.

De kracht van herhaling

De invoering van een nieuwe manier van werken en communiceren vereist een change of mindset. Om dit te bereiken is bewustwording, awareness, van de voordelen en mogelijkheden nodig. In onze communicatiecampagnes gebruiken we extra triggers door regelmatig nieuwe, aansprekende content beschikbaar te stellen uit onze communicatie toolkit. Standaard formats zijn aanwezig, maar samen met jullie of onze vormgevers maken we graag een aansprekende campagne gericht op de interne organisatie.

Communicatie adviseur

De inzet van een communicatie adviseur in het project zorgt voor de inzet van de juiste communicatiemiddelen en -activiteiten, afgestemd op het doel en de doelgroep. Daarbij speelt de cultuur van de organisatie een grote rol alsook interne en externe factoren. Is dit wel het juiste moment voor een invoering van nieuwe technologie? Hoe kunnen we rekening houden of juist meeliften met andere projecten? Als communicatie adviseur zijn wij de verbindende factor alsook sparringpartner.

bottom of page