top of page

Professionals, enthousiast en goed in hun vak.

Adapt - Connect - Enjoy

Al 17 jaar lang zijn wij de onafhankelijke partner binnen verandertrajecten. Door onze brok aan ervaringen hebben wij veel kennis van zaken en weten wij de juiste manieren om te enthousiasmeren en motiveren. Ons motto is ‘Doen wat nodig is’. Op professionele, praktische en creatieve wijze dragen we bij aan de gestelde doelstellingen en een blijvend resultaat. De verbinding tussen mensen en middelen staat daarbij centraal en dát is wat ons motiveert!

 

Met onze verandertrajecten weten wij de brug te slaan tussen visie, ICT faciliteiten en de interne organisatie. Door de jaren heen hebben wij vele mooie projecten op gebied van nieuwe manieren van werken en communicatie succesvol mogen afronden.

Missie

ThemaTeam zorgt voor adoptie van nieuwe technologie waarmee bijvoorbeeld online samenwerken of videovergaderen mogelijk wordt. Onze missie is een optimale inzet en succesvol gebruik van tools wat resulteert in efficiëntere werkprocessen én tevreden medewerkers.

Visie

We geloven dat technologie pas een succes is als het goed gebruikt wordt. Dat mensen het verschil maken. Onze communicatie en training is dan ook gericht op doelgroep, toepassing en gebruik.

Ons team

bottom of page