top of page

Microsoft speelt in op de nieuwe werksituatie met Microsoft Viva


Eind dit jaar brengt Microsoft een nieuw product op de markt genaamd Microsoft Viva. Dit product is gefocust op werknemers van bedrijven en speelt in op de nieuwe situatie omtrent werken op afstand.

Dit programma zal bestaan uit verschillende onderdelen en zal met name dienen om de vitaliteit van werknemers te verbeteren en de werktevredenheid. Ook draagt het bij aan de scholing van werknemers door handige learning tools.

Viva bestaat uit vier tools genaamd Connections, Insights, Topics en Learning.

Deze tools zijn ervoor gemaakt dat medewerkers beter verbonden blijven met de organisatie.

Waar Viva Connections focust op het verbeteren van de communicatie met collega’s, is Insights ervoor gemaakt om te focussen op het welzijn van werknemers. Topics geeft de mogelijkheid om gemakkelijk kennis te delen binnen de organisatie en door middel van Viva Learning worden trainingen aangeboden die bevorderlijk zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Microsoft Viva biedt dus vele voordelen om de samenwerking op afstand effectiever te laten verlopen. Om dit in te zetten binnen jouw organisatie is het wel belangrijk dat werknemers leren om te gaan met Microsoft Viva en de functionaliteiten en de voordelen ervan begrijpen. Dit is een proces waar wij als training en adoptie bureau in gespecialiseerd zijn. Met onze enthousiaste en interactieve aanpak nemen wij de medewerkers mee binnen de nieuwe tools. Wij helpen jou dan ook graag.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact op.

8 weergaven

Comments


bottom of page