top of page
ThemaTeam presenteert:
Logo.png
ThemaTeam helpt jouw organisatie graag aan een fijnere en gezondere werkplek met de inzet van ICT-toepassingen zoals Microsoft Viva.
Onze Viva Flash© aanpak laat jouw medewerkers stralen!

Met de Viva Flash© aanpak bieden wij advies, communicatie, training en support om een vitale werkplek te realiseren. Het doel: meer werkplezier bij de medewerkers!

Bij onze aanpak kijken wij naar thema’s die op dit moment actueel zijn:

vitaliteit_edited.png

Onze Viva Flash© aanpak en toolbox zorgt voor verbetering van vitaliteit en werkplezier in jouw organisatie. 

leren.png

ThemaTeam helpt met behulp van Viva Flash© organisaties een goed aanbod samen te stellen voor een leer- en ontwikkeltraject van medewerkers.

samenwerken.png

Een goede online samenwerking draagt niet alleen bij aan de productiviteit, maar zorgt ook voor tevreden werknemers. Viva Flash© kan de juiste tools en trainingen inzetten om het samenwerken naar een hoger level te tillen. 

Hybride.png

Wij kunnen een op maat gemaakt beleidsplan opstellen om medewerkers te helpen met de nieuwe manier van werken. 

digitalisering.png

Bij digitalisering van werkprocessen is belangrijk dat medewerkers goed worden begeleid. ThemaTeam heeft hier veel ervaring mee en kan zorgen voor een optimale gebruikersadoptie. 

klantcontact.png

Met verschillende trainingen en tools kan Viva Flash© helpen om klantcontact te optimaliseren. Tevreden klanten dragen immers ook bij aan een positieve sfeer op de werkvloer.

Hoe pakken we dit aan?

Wij begeleiden bedrijven al ruim 16 jaar bij digitale vernieuwingen. We ondersteunen pragmatisch en praktisch bij de adoptie van innovaties en bijbehorende veranderingen. 'Customer success' staat voorop! Onze kennis en expertise in verandertrajecten en het verzorgen van een optimale gebruikersadoptie zetten wij in om onderwerpen als vitaliteit, werkplezier en leren & ontwikkelen in de organisatie te verbeteren. Vaak doen wij dit met de inzet van ICT tools. Gedurende de trajecten zetten wij verschillende tools in. 

caddy2024.png
bottom of page