top of page

Microsoft Viva Goals is de schakel tussen werknemerservaring en bedrijfsresultaten

Bijgewerkt op: 19 mei 2023


Hybride werken is de afgelopen jaren steeds meer een begrip geworden in het bedrijfsleven en is ook bijna niet meer weg te denken. Daarnaast hebben werknemers steeds meer focus op werknemerservaring en dit is een belangrijk onderdeel geworden binnen organisaties. Medewerkers willen zich niet alleen meer verbonden voelen, meer afgestemd op het doel en de missie van hun bedrijf, maar ze willen ook groeien, impact maken en een verschil maken.

Uit een recent Microsoft onderzoek is naar voren gekomen dat 77% van de medewerkers het belangrijk vindt om een bepaalde betekenis of doel te hebben in hun werkzaamheden. Daarbij vindt 69% het erg belangrijk om op impact beloont te worden in plaats van de gemaakte uren.

Viva Goals, een nieuwe tool in de Microsoft Viva omgeving, is een tool die hierbij kan helpen.

Viva Goals zorgt ervoor dat taken worden gekoppeld aan een missie en doel van de organisatie. Hierdoor wordt er duidelijkheid geschept in het proces en kan elke medewerker zien waar zijn of haar taak aan bijdraagt. Met de inzet van Viva Goals voelen medewerkers zich meer betrokken en zijn ze daarnaast actief bezig met het bijdragen aan het doel van de organisatie.

Microsoft Viva Goals komt binnenkort beschikbaar als 5e onderdeel van het Microsoft Viva platform. Benieuwd naar de andere tools en hoe wij als ThemaTeam jouw bedrijf kunnen helpen? Lees hier meer.

Bron: Microsoft Viva Goals brings purpose and alignment to the employee experience by Vetri Vellore, Corporate Vice President, Microsoft Viva Goals


Comments


bottom of page