top of page

Training & Adoptie

Enthousiaste trainers met een interactieve aanpak gaan graag aan de slag!

Teams, Office365 of Skype for Business training? Een training of kick off sessie online samenwerken en effectief video vergaderen? Al onze trainingen zijn praktisch en interactief. We starten onze trainingen altijd met: Waarom deze nieuwe tools? Wat levert mij dit op? Hoe past dit bij mijn manier van werken? Hóe werkt het?

Een team van enthousiaste trainers geeft verschillende vormen van training. Wat overeenkomt in ons DNA is de flexibele en praktische instelling, waarbij we ons richten op de gebruikers. Wat hebben zíj nodig? Wat levert het hén op? Geen standaard ‘knoppentraining’ maar een training toegespitst op functionaliteit en doelgroep. De training is interactief en we bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van spelelementen en opdrachtkaarten. We maken verander- en implementatietrajecten leuk!

Ook mogelijk: online training, webinars en online gebruikersondersteuning (vraagbaak).

Trainingstoolkit met actuele instructiematerialen

 

De handleidingen en Quick Starts die worden meegeleverd zijn vaak te uitgebreid. Mogelijk dat bepaalde functionaliteiten niet relevant zijn voor jouw organisatie en werkprocessen.

ThemaTeam ontwikkelt diverse trainingsmaterialen rondom de ingebruikname van een nieuwe tool, nieuw proces of nieuwe manier van werken. Wij selecteren samen met jou de te gebruiken functionaliteiten en verzamelen deze in één van onze producten uit de trainingstoolkit. Duidelijk, handzaam en te leveren in verschillende talen.

Ook gebruik maken van onze usage & adoption toolkit? Laat het ons weten via info@themateam.nl.

bottom of page