top of page

Even voorstellen

Al enkele jaren werken wij met plezier als trainingsbureau met en voor VodafoneZiggo. Begonnen met Skype for Business Enterprise Voice, gaan wij mee met de ontwikkelingen in de markt én met de vraag vanuit VodafoneZiggo. Zo verzorgen we de laatste twee jaar alle trainingen op het gebied M365, Microsoft Teams Calling en alle Anhyhwere365 programma’s voor verschillende toepassingen en doelgroepen.


De weg naar aanvullende diensten wordt gelukkig meer gevonden. Zo worden floorwalkers ingezet, webinars georganiseerd en instructiematerialen gemaakt zoals op maat quickstarts en instructie video’s. ThemaTeam kan en doet meer!

Het is onze drijfveer om mensen te enthousiasmeren voor nieuwe manieren van werken en communiceren en ICT veranderingen te laten omarmen in organisaties

Met ruim 15 jaar ervaring in verandertrajecten en digitaliseringsprojecten, weten wij de brug te slaan tussen visie, ICT faciliteiten en de interne organisatie. Het is onze drijfveer om de interne organisatie, de medewerkers te enthousiasmeren voor nieuwe manieren van werken en communiceren.


Een enthousiast team staat klaar om aan de slag te gaan om de opdracht tot een succes te brengen! ThemaTeam is onafhankelijk, heeft kennis van zaken, een brok aan ervaring en weet te enthousiasmeren en te motiveren.


Ons motto is ‘Doen wat nodig is’. Op professionele, praktische en creatieve wijze dragen we bij aan de gestelde doelstellingen en blijvend resultaat. Professionals, enthousiast en goed in ons vak.


De verbinding tussen mensen en middelen staat daarbij centraal en dát is wat ons motiveert!

Wil je ons nog beter leren kennen? Volg ons dan op LinkedIn ThemaTeam.


Maak kennis met ons team vlnr:

  • Linda Fazili (Graphic Designer/, Marketeer): “Teamwork, lol en geweldige klanten: voor mij is werken elke dag een feestje.”

  • Thea van den Bosch (Managing Partner): “We denken vooruit en bedenken met ons creatieve team hoe we innovaties kunnen vertalen naar begrijpelijke taal”

  • Famke Osnabrugge (Trainer and Accountmanager): “Je moet mensen informeren en praktische handvaten geven, maar je kunt ze daarnaast ook een leuke manier wat leren”

  • Anjo de Jonge (Training and Communication Employee): “Hoe bijzonder als alles samenvalt?”

  • Jeantine de Kruyf (Communication Employee): “Iedere organisatie is anders en ook binnen de doelgroepen en teams zijn verschillende talenten”

  • Jaimy Flohr (Training en Adoption Employee): “Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets op gang”

  • Marion Stempels (Managing Partner): “Met een praktische, creatieve aanpak zorgen voor resultaat en rendement op investeringen, dat is wat mij drijft.”
Commentaires


bottom of page