top of page

Famke Osnabrugge van ThemaTeam blikt samen met Meike Koekoek terug op 2021

Bijgewerkt op: 8 apr. 2022

Meike Koekoek vertelt:

‘Ik ben vorig jaar in het team Cloud Services begonnen als adoptie consultant. Waar ik happy van word is dat je ziet dat er echt een transformatie plaatsvindt; adoptie gaat steeds meer leven en organisaties gaan steeds meer het belang ervan inzien. Ik benoem ook wel eens dat vroeger de ICT-afdeling een app verzon en het maar over de bühne heen gooide.


Nu zien ze in dat het alleen zin heeft als iedereen met de neus dezelfde kant opstaat. De techniek doet zijn ding wel, maar het werkt alleen als de medewerkers ook weten wat ze ermee kunnen.

Hoe rommeliger en hoe meer mensen stress hebben, hoe lekkerder ik werk. Laat mij maar mijn ding doen en gooi de kruiwagen leeg. Ik werk wel door. Ik ben wat dat betreft wel down to earth, het is wat het is en we gaan gewoon verder met wat we hebben.

Ik kijk met plezier terug op het project van Nauta Dutilh. Wat ik heel bijzonder vond is dat één van de advocaten waar we mee in samenwerking waren vroeg: Wat gebeurt er met onze geheimhouding, onze nummers die niet opgenomen mogen worden? Als leek houd je met zoiets geen rekening. Als ik nu nog een keer naar een advocatenkantoor zou gaan dan neem ik dat wel mee, dus dat is mij wel bijgebleven.

Waar ik happy van word is dat je ziet dat er echt een transformatie plaatsvindt; adoptie gaat steeds meer leven en organisaties gaan steeds meer het belang ervan inzien.

Ook heb ik onze samenwerking met ThemaTeam als heel fijn ervaren. De korte lijntjes werken goed, want ik kan jullie dan snel ins en outs geven van de klant en vice versa ook. Dat is denk ik ten goede voor de samenwerking en ook voor de klant. En dat staat in lijn met wat we willen bereiken: het doel om het goed over te brengen bij de eindgebruiker. Zo kan je gewoon mooi samen een project afronden.


Als ik mij introduceer dan zeg ik altijd dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Ik leer zelf steeds meer en meer en dat vind ik ook alleen maar leuk.’’

Comments


bottom of page